Gamă de servicii

Despre serviciile noastre

01
Branding
Branding

01 Branding pentru companii și branding de produs

Ajutăm companiile să-și formeze și să-și dezvolte imaginea și personalitatea lor pe piață. Cuvintele ideale și designul potrivit pot adăuga valoare produsului tău și îl pot ridica în topul preferințelor consumatorilor și în mintea acestora. Serviciile sunt personalizate în funcție de nevoile fiecărui client. Află acum mai multe detalii!
Detalii ofertă
02
Identitate vizuală
Identitate vizuală

02 Identitate vizuală

Logo, cărți de vizită, cataloage de prezentare și manuale de identitate vizuală, sunt doar câteva elemente din oferta noastră de servicii, în ceea ce privește identitatea vizuală. Caută mai multe detali despre aceste servicii în link-ul de mai jos.
Detalii ofertă
03
Grafică Web
Grafică Web

03 Grafică Web

Fie că ai nevoie de un banner pentru site-ul tău sau ai nevoie de materiale vizuale pentru paginile de pe rețelele de socializare, la noi găsești mereu idei geniale. Verifică oferta noastră și contactează-ne!
Detalii ofertă
04
Grafică Print
Grafică Print

04 Grafică Print

Realizăm grafică pentru cataloage, pliante, flyere, broșuri, roll-up-uri, invitații evenimente, meniuri HORECA, dar și produse textile personalizabile. Chiar dacă nu găsești la noi pe site serviciul de grafică pentru print de care ai nevoie, mai bine ne contactezi și poate reușim să rezolvăm problema.
Detalii ofertă
05
Web Design
Web Design

05 Web Design

Pe pe zi ce trece, clienții doresc o omniprezență tot mai mare din partea companiilor. Aceștia vor să te urmărească pe rețelele de socializare, dar și să îți acceseze site-ul companiei tale pentru a afla mai multe informații despre serviciile și produsele tale. Așa că nu-i dezamăgi, și contactează-ne pentru a ne ocupa noi de imaginea online a companiei tale.
Detalii ofertă
06
Servicii Fotografice
Servicii Fotografice

06 Soluții creative

Pasiunea pentru fotografie și gadget-uri, ne-a determinat să includem în oferta noastră și servicii fotografice. De asemenea, ne ocupăm și de editarea acestora sau chiar de realizarea elementelor video. De ce să nu poți găsi toate serviciile de care ai nevoie în același loc ?
Detalii servicii fotografice
07
Marketing turistic
Marketing turistic

07 Servicii de marketing turistic

După cum este de mult afirmat, avem o țară frumoasă ce atrage mulți turiști anual, date confirmate și statistic. Dar oare câți din acești turiști doresc cu adevărat să revină în același loc și câți dintre acești sunt chiar mulțumiți de ce au găsit aici. Este una din întrebările bune cu care, mulți manageri de puncte turistice ar trebui să se confrunte și să ia măsuri în acest sens. Ce putem face noi în această privință ?
Detalii ofertă
08
Copywriting
Copywriting

08 Copywriting

``A fost odată ca niciodată...`` așa începe povestea companiei tale, dar dacă nu ști cum să o scri în continuare, ne ocupăm noi de dansul cuvintelor și de ritmul culorilor. Fie că este vorba de promovarea companie, de site-ul web sau chiar de personalitatea companiei, poți lăsa în grija noastră totul.
Detalii servicii și preț
09
Consultanță în Marketing
Consultanță în Marketing

09 Analizăm experiența clienților tăi

Dacă este vorba de marketing și întâmpini probleme în această privință, dă-ne un semn și ne ocupăm noi de restul! Chiar dacă este nevoie de analize amănunțite atât în ceea ce privește întreaga companie, dar și experiența consumatorilor, cu noi totul este mai simplu!
Detalii servicii și preț
 • 01
  Branding
 • 02
  Identitate vizuală
 • 03
  Grafică Web
 • 04
  Grafică Print
 • 05
  Web Design
 • 06
  Servicii Fotografice
 • 07
  Marketing turistic
 • 08
  Copywriting
 • 09
  Consultanță în Marketing
Cât de bine ne pricepem

Abilitățile noastre

95%
Marketing
Află acum cum influențează calitatea marketingului, compania ta
92%
Design grafic
Fie ca ai nevoie doar de o identitate vizuală sau de un banner pentru rețelele de socializare, poți conta pe noi !
90%
Web Design
Site-uri de prezentare sau magzine online cu o calitate înaltă
95%
Servicii foto
Fotografii de produs sau filmări cu drona, mergi în galerie și o să vezi că ne pricepem
f.a.q.

Întrebări frecvente

De ce să alegi serviciile noastre?
Pentru că putem realiza împreună companii uimitoare, reprezentative pentru clienți și cu branduri puternice. Creativitatea, calitatea și profesionalismul sunt câteva dintre atributele ce definesc serviciile noastre.
Este necesar să apelez la servicii specializate de marketing?
Serviciile specializate de marketing aduc un plus de valoare serviciilor tale și întregii companii. Apelarea la servicii specializate de marketing este un punc de plecare esențial, pentru a susține întreaga activitate a firmei.
Cum pot avea un brand puternic pe piață?
După cum se spune „ Rome wasn’t Built in a day”, așa nici brandul tău nu poate fi construit într-o zi. Acesta se dezvoltă în timp, dar cu ajutorul unui branding bine structurat și a unor strategii puse bine la punct, poți câștiga o parte din competiție mai repede. Investirea în brand și administrarea acestuia sunt elemente esențiale, de care fiecare manager trebuie să țină cont.
“ Brandul este bunul cel mai de preț al unei companii” ( Don Sexton ).
De ce strategia de marketing poate influența vânzările?
De multe ori creșterea vânzărilor este legată de strategia de marketing. Elemente precum vizibilitatea site-ului și promovarea produselor sau serviciilor pe rețelele de Social Media, pot influența alegerile și percepțiile consumatorului despre acestea.
De ce un brand reprezintă mai mult decât un simplu Logo?
Brand-ul poate reprezenta per ansamblu, crearea întregii experiențe a consumatorului cu brandul tău. De asemenea, este un alcătuit dintr-un set de elemente, porinind de la elementele de naming, culori, identitate vizuală, până la crearea contextului potrivit și la relaționarea cu clienții.